Masallar

Wiki Article

masallar oku

Zamanın birinde okyanusun dibinde birbirinden farklı deniz zindeları yaşarmış. Bu zindelar ortada devasa balinalar, zihayat yunuslar, rengarenk balıklar ve bir bile cana yakın bir su kızı...

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Masalın gönülğine geldiğimizde Bir tane Simge isminde bir peri kız varmış. Lakin bu peri kızı kendisini sabah akşam olarak yalnız hissediyormuş. Çevresine baktığı mevsim onun kabil hiç peri kızının olmadığını başkalık etmiş. Bu gidişat onu günden güne daha da yalnızca bir nüfus haline getirmeye sebep oluyormuş.

Bir varmış bir yokmuş… önceki devir ortamında kalbur saman içre masmavi derinliklerde, pırıl pırıl parlayan bir okyanusta canlı deniz kızı…

Bu hakları ihlal eden kişiler, Türk Ceza Kanununda durum kayran hukuki ve cezai yaptırımlara tabi olurlar.

Bir varmış bir yokmuş, önce dakika ortamında kalbur saman süresince ormanın birinde yaşayan yaşlı bir tilki varmış. Bu tilkinin adı…

Bu hadise sonucunda ise; evetşlı Böcü’un kendini öldürmek istediğini Öğrenir. Kırmızı esaslıklı kızın; bu hikayeden sağ çıkıp çıkmayacağı; çocukların tasa konusu olmuştur. Özellikle bile çocuklara aşina ve ders verici bir hikaye ifade etmek istiyorsanız; kırmızı kellelıklı kız masalından bahsetmenizde kâr vardır.

masallar

Always Enabled Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bu tatbikat hem sizlerin saygınlık vaktinin allıkınmamasına, hem de bilgisayar görüntülükına daimî bakmaktansa, sesli olarak masalların aktarılmasına olanak esenlamaktadır.

Genel anlamda çocuklara verilen bir öğüt veya düşünce ile finale harbi ilerleyici ve finalinde iyilerin kazandığı ve herkesin dersini aldığı, sonuç olarak herkesin sonsuza hile ongun bir şekilde yaşamasıyla biterler.

En önemlisi ise bebek ve çocuk yaşlarda masal okuyan çocukların ötede mecelle kıraat allıkışkanlığının kolaylaşmasıdır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bu hakları ihlal fail zevat, 5846 adetlı Kuruntu ve Sanat eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununda önem meydan hukuki ve cezai yapmış oldurımlara tabi olurlar.

Bir varmış bir yokmuş… önceki vakit içinde kalbur saman zarfında bir orman varmış. Bu ormanda bir çok meyve ağacı varmış…

Websitemiz: https://masallaroku.org/

Report this wiki page